Regulament

Reguli de baza pentru participarea la licitatii:

***IMPORTANT*** Comisionul perceput de GoldPigeon la finalizarea licitatiei este aplicat indiferent de cauza, chiar daca cel care a licitat este proprietarul sau o persoana apropiata acestuia.GoldPigeon doreste sa reflecte o transparenta absoluta in procesul de licitare si de aceea ii roaga pe utilizatori sa liciteze porumbei doar daca intentioneaza sa ii cumpere si nu cu alte scopuri. Multumim !

Pentru a putea licita, utilizatorul trebuie sa creeze un cont, in cadrul sectiunii de Inregistrare. Se completeaza datele cerute ,dupa care apasati butonul.”Inregistrare”apoi verificati mail-ul unde o sa gasiti link-ul de confirmare.Dati clik pe link ,apoi sunati admnistratorul pentru aprobare cont .Daca nu reusiti va rog sa ma contactati.( 0745 006342) Giani.

Din momentul in care v-ati logat, sunteti de acord cu regulamentul site-ului !!!

Datele  utilizatorului (parola)se pot modifica de catre acesta, oricand e nevoie ,din   sectiunea „profil propriu” ,completati parola,apoi butonul „Actualizare utilizator”.
– Dupa autentificarea in contul de utilizator, se poate licita in cadrul porumbelului sau porumbeilor doriti.
– „Oferta actuala” reprezinta cea mai mare oferta plasata pana in momentul respectiv de un utilizator.
– „Pret pornire” reprezinta pretul de la care incepe licitatia.
– Tot pe pagina de detalii, pot fi vizualizate toate ofertele plasate, precum si detaliile acestora.
– Plasarea ofertelor se poate efectua introducand suma pe care doriti sa o licitati, apoi dati click pe butonul „TRIMITETI SUMA” pentru ca oferta sa fie valida si sa apara public.

 !!!! Ofertele postate sunt in timp real.!!!! refresh automat !!! In cazul  in care nu puteti plasa ofera,verificati conexiunea la internet !!!
– Sistemul nostru, este setat pentru un pas de ofertare de minim 20 RON.!!! Pentru licitatiile in euro,pasul de ofertare este de minim 5 euro!!!
– Daca porumbelul este ofertat in ultimile 5 minute de licitatie, aceasta se va  prelungi cu inca 5 minute.
Daca in intervalul de 5 minute de la ultima oferta, nu se mai plaseaza nici o oferta, ultimul licitant este declarat castigator de catre sistemul nostru in mod automat.

Atentie la diferenta de fus orar !!! pentru cei din afara tarii.

Licitatia poate fi vizualizata si dupa finalizare ,in arhiva, timp de maxim 14 zile.

Obligatiile utilizatorului:

– Utilizatorul trebuie sa ne ofere date personale reale pentru a putea fi contactat.
– Plasarea ofertelor trebuie tratata cu maxima seriozitate si numai in cazul in care se doreste castigarea porumbelului si revendicarea acestuia.

Utilizatorul ce a licitat pe acest site doar pentru a ridica pretul sau nu ridica porumbelul licitat ,va fi banat si trecut in „Lista Neagra”.
– Castigatorul licitatiei este rugat sa ne contacteze in maximum 48 ore de la incheierea licitatiei la urmatoarele elemente de contact:
Telefon: 0745.006.342 – Giani  ,           Email: giani.urda@gmail.com

Costul transportului va fi suportat de cumparator .!!! -Costul este de 50 de lei/porumbel. Porumbeii se pot ridica din sediile Dragon Star din jud destinatarului.Plata porumbelului castigat la licitatie, se va face in 3 zile de la finalizarea licitatiei in conturile de mai jos .Porumbeii vor fi trimisi in maximum 3 zile de la confirmarea platii , prin intermediul serviciului de curierat Dragon Star. La primirea porumbelului va rugam sa ne trimteti un mesaj de  confirmare primire.Nu livram international.

Pentru plata se vor folosi urmatoarele conturi:

-Cont bancar LEI:  RO13BTRLRONCRT0363417101      -Banca Transilvania, Neamt, pe numele Urda Gheorghe.

-Cont bancar EURO:  RO60BTRLEURCRT0363417101 -Banca Transilvania, Neamt, pe numele Urda Gheorghe.

Obligatiile organizatorului:

– Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.
– Sa asigure buna functionare si transparenta licitatiilor organizate.
– In cazuri speciale se obliga sa puna la dispozitia utilizatorilor desfasuratorul licitatiilor pentru clarificarea unor eventuale probleme aparute.

ATENTIE !!!
In cazul in care se suspecteaza ca informatiile oferite nu sunt reale, organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta telefonic utilizatorul in cauza si de a stopa/restrictiona accesul acestuia  pe site ,iar un cazuri speciale se va sterge oferta facuta de catre acesta .Daca, dupa plasarea ofertei, ofertantul nu raspunde la confirmarea telefonica in maxim 12 ore,oferta va fi stearsa.Dorim licitatii corecte !!!

Detalii generale:

– Pentru intrebari si alte informatii ne puteti contacta folosind una din metodele afisate la pagina de contact.

– Pentru a expune porumbei la vanzare, pe GoldPigeon.ro, trebuie sa ne trimiteti o poza cu porumbelul, pedigreeul acestuia si pretul de la care doriti sa porneasca licitatia la adresa de e-mail: giani.urda@gmail.com.

NEW 2016 !!! Pentru orice informatie va stam la dispozitie online, prin Chat !!!

Va multumim.