Regulament

Reguli de baza pentru participarea la licitatii:

Pentru a putea licita, utilizatorul trebuie sa creeze un cont, in cadrul sectiunii de Inregistrare. Se completeaza datele cerute (adresa din buletin, completa) ,dupa care apasati butonul.”Inregistrare”apoi verificati mail-ul ( in spam) unde o sa gasiti link-ul albastru de confirmare.Dati clik pe linkul albastru ,apoi , sunati ( nu mesaj) admnistratorul pentru aprobare cont .Daca nu reusiti sa va inregistrati,va rog sa ma contactati.( 0745 006342) Giani. NU APROB CONTURI INCOMPLETE SAU FACUTE  , PENTRU ALTE PERSOANE !

 GoldPigeon doreste sa reflecte o transparenta absoluta in procesul de licitare si de aceea ii roaga pe utilizatori sa liciteze porumbei doar daca intentioneaza sa ii cumpere si nu cu alte scopuri. Multumim !

Din momentul in care v-ati logat, sunteti de acord cu regulamentul site-ului !!!Prin utilizarea platformei de licitație, cumpărătorul sau vânzătorul recunoaște explicit procedurile acesteia .

Datele  utilizatorului (parola)se pot modifica de catre acesta, oricand e nevoie ,din   sectiunea „profil propriu” ,completati parola,apoi butonul „Actualizare utilizator”.
– Dupa autentificarea in contul de utilizator, se poate licita in cadrul porumbelului sau porumbeilor doriti.
– „Oferta actuala” reprezinta cea mai mare oferta plasata pana in momentul respectiv de un utilizator.
– „Pret pornire” reprezinta pretul de la care incepe licitatia.
– Tot pe pagina de detalii, pot fi vizualizate toate ofertele plasate, precum si detaliile acestora.
– Plasarea ofertelor se poate efectua introducand suma pe care doriti sa o licitati, apoi dati click pe butonul „TRIMITETI SUMA” pentru ca oferta sa fie valida si sa apara public.Oferta dvs. este un contract între dvs. și vânzător.

 !!! Ofertele postate sunt in timp real.!!!! refresh automat !!! In cazul  in care nu puteti plasa ofera,verificati conexiunea la internet sau iesiti de pe site si intrati din nou !!!

– Sistemul nostru, este setat pentru un pas de ofertare de minim 50 RON .!!! Pentru licitatiile in euro, pasul de ofertare este de minim 10 euro , iar cronometrele porumbeilor sunt setate la un interval de 5 minute intre ele, (nu se inchid toate la aceiasi ora !!! ,exemplu: primul porumbel se inchide la ora 20.00, al 2 porumbel la 20.05, al 3 porumbel la 20.10 …….daca nu liciteaza nimeni in ultimile 5 minute ).Ora de inchidere afisata , este ora cand incep sa se inchida licitatiile.
– Daca porumbelul este ofertat in ultimile 5 minute de licitatie, aceasta se va  prelungi cu  10 minute.
Daca in intervalul de 5 minute de la ultima oferta, nu se mai plaseaza nici o oferta, ultimul licitant este declarat castigator de catre sistemul nostru in mod automat.La sfârșitul unei licitații, vanzatorul va fi informat cu numarul de telefon a castigatorului .Datele participanților vor fi tratate confidențial și nu vor fi transmise terților!Protejăm datele dvs. și respectăm preferințele de comunicare în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)

Atentie la diferenta de fus orar !!! pentru cei din afara tarii. (UTC+2)

-Cand licitatia s-a incheiat conform cronometrelor ,in locul acestora va aparea „Vandut” iar deasupra ,numele catigatorului.Oferta dvs. este un contract între dvs. și vânzător. 

Licitatia poate fi vizualizata si dupa finalizare ,in arhiva, timp de maxim 2 zile.

Obligatiile utilizatorului:

Utilizatorul trebuie sa ne ofere date personale reale pentru a putea fi contactat.
– Plasarea ofertelor trebuie tratata cu maxima seriozitate si numai in cazul in care se doreste castigarea porumbelului si revendicarea acestuia. Daca utilizatorul cedeaza dreptul de a licita unui prieten, este direct raspunator pentru actiunile acestuia.

Utilizatorul ce a licitat pe acest site doar pentru a ridica pretul sau nu ridica porumbelul licitat ,va fi banat si trecut in „Lista Neagra” si dupa caz, va fi sesizata Politia. Porumbelul neridicat nu va putea fi cumparat de urmatorul licitant.
– Castigatorul licitatiei este rugat sa  contacteze proprietarul porumbeilor ,in maximum 48 ore de la incheierea licitatiei,la numarul ce se afiseaza pe site , dupa finalizarea licitatiei .

.Plata porumbelului castigat la licitatie,  direct la transportator sau proprietar. Transportul pana la cumparator ( in orasul acestuia)  va fi suportat de catre acesta.  Crescatorul decide, cu cine va transporta porumbeii,( pe raspunderea lui), sau va discuta, alte metode agreate de cumparator (pe raspunderea acestuia). Transportul este disponibil pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului, cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar. La primirea porumbelului va rugam sa ne trimteti un mesaj de  confirmare primire.Livram si international.

Transportul in tara este asigurat de urmatorii  curieri :
1. Nini Enachescu – 0720.668.332
2. Manole Adrian – 0765.200.629
3. Bedeleanu Domenic- 0751.501.894
4. Tules Ialcin – 0722.451.669

Transportul in/din strainatate este asigurat de:
1 Chiritescu Dragos – 0740.057.215, Europa.
2 Yildiz Kardesler- +90.538.059.11.85, Turcia
3 Svilen Penkov – +359.89.661.9750, Bulgaria
4 Marius Dumitrascu – 0737.329.601 Grecia

 

Obligatiile organizatorului:

– Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal ale utilizatorilor,precum si cofidentialitatea licitatorilor , pana la incheierea licitatiei.
– Sa asigure buna functionare si transparenta licitatiilor organizate.De asemenea, goldpigeon  poate , să completeze sau să corecteze licitațiile curente, pentru a oferi detalii suplimentare  sau pentru a corecta eventualele greseli.
– In cazuri speciale se obliga sa puna la dispozitia utilizatorilor desfasuratorul licitatiilor pentru clarificarea unor eventuale probleme aparute.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

ATENTIE !!!
In cazul in care se suspecteaza ca ,informatiile oferite nu sunt reale, organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta telefonic utilizatorul in cauza si de a stopa/restrictiona accesul acestuia  pe site ,iar un cazuri speciale se va sterge oferta facuta de catre acesta .Daca, dupa plasarea ofertei, ofertantul nu raspunde la confirmarea telefonica ,oferta va fi stearsa.Dorim licitatii corecte ,deci si  informații veridice!!!Responsabili pentru micile incidente sunt cumpărătorii sau vânzătorii. Goldpigeon nu poate verifica sanatatea porumbeilor,corectitudinea pedigreelor, nici exactitatea informațiilor furnizate de vânzător si cumparator.Crescatorul este direct raspunzator pentru sanatatea porumbeilor si corectitudinea pedigreelor acestora.

Detalii generale:

– Pentru intrebari si alte informatii ne puteti contacta folosind una din metodele afisate la pagina de contact.

– Pentru a expune porumbei la vanzare, pe GoldPigeon.ro, trebuie sa ne trimiteti o poza cu porumbelul, pedigreeul acestuia si pretul de la care doriti sa porneasca licitatia la adresa de e-mail: giani.urda@gmail.com. Crescatorii care nu trimt porumbeii licitati ,dupa finalizarea acesteia, din diferite motive,nu vor mai avea acces pe acest site.

NEW 2019  !!! Pentru orice informatie va stam la dispozitie online, prin Chat !!!

Va multumim.